Διαξιφισμοί κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τις «κορδέλες των εγκαινίων»

Πολιτική κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου και του νοσοκομείου στη Σαντορίνη.
 
«Τα πρόσφατα εγκαίνια του Νοσοκομείου της Σαντορίνης, καθώς και του αεροδρομίου της Πάρου, έχουν προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό σε κάποιους. (...)Τους εκνευρίζει το γεγονός ότι η κυβέρνηση καταφέρνει να υλοποιήσει, μέσα σε λίγους μήνες, έργα που χρόνιζαν για δεκαετίες και που είχαν βαλτώσει», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μαξίμου, κάνοντας λόγο για επικοινωνιακό πόλεμο στα όρια της γραφικότητας.

«Το Μαξίμου λέει ότι τα εγκαίνια του νοσοκομείου Σαντορίνης έχουν προκαλέσει εκνευρισμό! Σωστά! Στους πολίτες που μεταφέρονται στην Κρήτη», ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας, δια στόματος του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη.

Δύο ημέρες νωρίτερα, ο εκπρόσωπος τύπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκους, κατηγορούσε των πρωθυπουργό ότι «απλά κόβει την κορδέλα», για έργα για τα οποία εργάστηκαν «πολλοί άνθρωποι και μία σειρά κυβερνήσεων».
Πηγή: skai.gr