Γεννηματά: Πουλάτε δήθεν αριστερή τόλμη και γοητεία

Παίζετε με την απλή αναλογική γιατί φοβάστε την απλή λογική που λεει ότι δεν μπορείτε, τα κάνατε μαντάρα, είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό η Φώφη Γεννηματά.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι πουλά δήθεν αριστερή τόλμη και γοητεία και τάζει τον ουρανό με τα άστρα.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον εκλογικό νόμο αριστερό φερετζέ σε δεξιές πολιτικές.

Εσείς & όχι εμείς κάνετε χαρούμενο τον κ. Μητσοτάκη. Γιατί με την πολιτική σας & την ανικανότητά σας διευκολύνετε τη δεξιά παλινόρθωση είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Απευθυνόμενη στην κυβέρνηση σημείωσε "μην αναζητάτε σε εμάς συνενόχους για τα τερτίπια σας. Ψάξτε αλλού για θηράματα στις παγίδες σας".

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ το ζητούμενο είναι ισχυρή κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης ευρείας συνεργασίας όλων των φιλοευρωπαικων δυνάμεων.

Η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της μόνο με μία ευρεία εθνική συνεννόηση πάνω σε ένα σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης, δήλωσε η κα Γεννηματά.

Σε μας να κοιτάξουν, όταν μπορούν να μας κοιτάξουν στα μάτια. Ας μη κοιτούν προς τα εμάς όσοι ψάχνουν είτε άλλοθι και δεκανίκια είτε «πρόθυμους και χρήσιμους ηλιθίους, πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Η λεηλασία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τελείωσε, ανήκει στο παρελθόν, κι όποιος σκέφτεται τον εαυτό του υπουργό με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη τσόντα στον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ καλό θα κάνει να βρει από τώρα χώρο στα ψηφοδέλτια τους, δήλωσε η κα Γεννηματά.
Πηγή: skai.gr