Αντιπαράθεση Μαξίμου με ΝΔ και Σαμαρά για το πολυνομοσχέδιο

Πυρά αντάλλαξαν την Πέμπτη το Μαξίμου με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το πολυνομοσχέδιο. Ως παρέμβαση «κόφτης» του Αντώνη Σαμαρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη «προκειμένου να κόψει κάθε διάθεση στήριξης διατάξεων του νομοσχεδίου από τη ΝΔ», σχολιάστηκε από το Μαξίμου η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται ότι «ο κ. Σαμαράς πρέπει να μιλάει δημοσίως συχνότερα. Έτσι ώστε να θυμούνται οι πολίτες την περίοδο της διακυβέρνησής του, την καταστροφή του 25% του ΑΕΠ της Χώρας, τις σχέσεις του με τη διαπλοκή, τις υπογραφές του σε λευκά χαρτιά των δανειστών, την ακροδεξιά του παρέα την οποία επέβαλε στην ΝΔ».

«Σήμερα, όμως», σημειώνεται, «είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς παρεμβαίνει δημόσια ως ‘‘κόφτης’’ του κ. Μητσοτάκη, προκειμένου να κόψει κάθε διάθεση στήριξης διατάξεων του νομοσχεδίου από τη ΝΔ (…) Ας τα βρουν μεταξύ τους. Ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα», καταλήγει δηκτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

«"Κόφτης" για τον κ. Τσίπρα είναι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιτίθενται στην καταστροφική πολιτική του. Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδείνωσε δραματικά την κατάσταση της χώρας και των πολιτών. Γι' αυτό, στρέφονται προς τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναζητώντας μια νέα θετική διέξοδο και προοπτική», απάντησε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της κυβέρνησης.

«Ας συγκρίνει καθένας πως ήταν προσωπικά τον Δεκέμβριο του 2014 και πως είναι σήμερα. Τίποτα άλλο…» απάντησε με νόημα από την πλευρά του ο κ. Σαμαράς.

«Η κυβέρνηση Τσίπρα υπογράφει όλα όσα κατήγγελλε μέχρι χθες» δήλωνε μεταξύ άλλων νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς στην παρέμβασή του ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. «Για την ακρίβεια, υπογράφει και επιβάλλει πολύ χειρότερα από αυτά που κατήγγελλε», τόνισε.

Πηγή: skai.gr - ΑΜΠΕ