Το Ποτάμι: Επιβάλλονται 8 διαφορετικά ασφαλιστικά μέτρα που αφορούν αυξήσεις εισφορών

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει Το Ποτάμι ενόψει της επιψήφισης του ασφαλιστικού ν/σ (9 ή 10 Μαΐου), κατηγορώντας την για υπέρμετρη οικονομική επιβάρυνση. 

«Πάνω από το 50% των συνολικών μεικτών εισοδημάτων ελευθέρων επαγγελματιών, επιστημόνων και αγροτών θα πηγαίνει πλέον στο κράτος με τη μορφή φόρων και εισφορών. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα της ψήφισης από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ούτε ενός, ούτε δύο, αλλά οκτώ διαφορετικών ασφαλιστικών μέτρων που αφορούν αυξήσεις εισφορών και θα ισχύουν κατά περίπτωση από την 1η Ιουνίου, την 1η Ιουλίου και την 1η Ιανουαρίου του 2017 συμπληρωματικά με τη φορολόγηση» τονίζει Το Ποτάμι.

«Οι πολίτες ποτέ δεν πήραν στα σοβαρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Τσίπρα ότι το Πάσχα θα ερχόταν η ανάσταση της οικονομίας και του συνεταίρου του κ. Καμμένου ότι την Πρωτομαγιά η χώρα θα έβγαινε από τα Μνημόνια, τώρα όμως διαπιστώνουν ότι πρέπει να πάρουν τοις μετρητοίς την διαχρονική ατάκα του αρμόδιου υπουργού κ. Αλεξιάδη ότι στα φορολογικά ‘‘τελείωσαν τα άσχημα κι έρχονται τα χειρότερα’’» καταλήγει το κόμμα.
Πηγή: skai.gr