Θεοδωράκης: Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δεν προσφέρουν τίποτα

Τη θέση του Ποταμιού ότι στην παρούσα συγκυρία δεν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές επανέλαβε ο αρχηγός του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο πολιτικών αλλαγών μετά την πρώτη αξιολόγηση.

«Οι εκλογές αυτή τη στιγμή δε θα προσφέρουν τίποτα [...] Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κλείσει η αξιολόγηση, να πάρουμε τα λεφτά που έχουμε συμφωνήσει με τους Ευρωπαίους και αμέσως μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε ο κ. Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χανίων.

Τόνισε πως η κυβέρνηση πρέπει να αφήσει τα «τους τακτικισμούς» και «τα επικοινωνιακά κόλπα» και να λάβει αποφάσεις προς όφελος των πολλών.

Ο αρχηγός του Ποταμιού άφησε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο πολιτικών εξελίξεων αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ρίχνοντας όμως το μπαλάκι στην πλευρά της κυβέρνησης αν είναι να υπάρξουν ζυμώσεις.

«Αν βέβαια αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις, δεν μπορεί να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος να έρθει ο κ. Τσίπρας να μας το πει και θα βρούμε λύση», είπε.
Πηγή: skai.gr