Κουτσούμπας: Κακοπαιγμένο σίριαλ Τσίπρα στη διαπραγμάτευση

Να κρύψει τη σφαγή σε βάρος του λαού από τα αντιλαϊκά μέτρα της συμφωνίας προσπαθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τη σημερινή συζήτηση για την εξεταστική για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ τόνισε στη Βουλή ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Η κυβέρνηση κοροϊδεύει για άλλη μία φορά, έχοντας ήδη συμφωνήσει με το κουαρτέτο τη συντριπτική πλειονότητα των άγριων αυτών μέτρων» δήλωσε.

Μίλησε επίσης για «κακοπαιγμένο σίριαλ Τσίπρα» στο θέμα της διαπραγμάτευσης. «Ο Τσίπρας πήγε να ζητήσει χείρα βοηθείας από τη λυκοσυμμαχία (...) από ποιον πήγε να ζητήσει βοήθεια; Από τον Ολάντ που δεν μπορεί να κουμαντάρει ούτε τα του οίκου του;». Η Μέρκελ και ο Ολάντ θα μας γλείψουν την πληγή... Γκραν κινιόλ καταντάει δηλαδή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση κοροϊδεύει για άλλη μία φορά, έχοντας ήδη συμφωνήσει με το κουαρτέτο τη συντριπτική πλειονότητα των άγριων αυτών μέτρων» δήλωσε.

«Το τρικ αποπροσανατολισμού ‘’θα βάλω το μαχαίρι στο κόκαλο’’ έχει πολυχρησιμοποιηθεί, δεν πρωτοτυπείτε» τόνισε ακόμη ο γγ. του ΚΚΕ.

Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα, η κυβέρνηση έχει σηκώσει υποκριτικά τη σημαία κατά της διαπλοκής. «Η τροπολογία που φέρατε και απαλλάσσετε μονοπωλιακούς ομίλους από ΕΦΚ στο φυσικό αέριο τι είναι; Ή αυτή που φέρατε για απαλλαγή επενδυτών από τέλη δεν είναι δείγματα στήριξης της διαπλοκής; Κι όλα αυτά στη ζούλα, με εκπρόθεσμες τροπολογίες για να μην πάρει ο κόσμος χαμπάρι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Πηγή: skai.gr