Γεννηματά: Τροπολογία πυροτέχνημα, και νομικό εξάμβλωμα στάχτη στα μάτια

Τροπολογία πυροτέχνημα – στάχτη στα μάτια, και νομικό εξάμβλωμα, με την οποία παρακάμπτεται συνταγματική διάταξη με πρωτοφανή τσαμπουκά, χαρακτήρισε την τροπολογία Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες η Φώφη Γεννηματά, καλώντας την κυβέρνηση να την αποσύρει. 

«Με την τροπολογία Παππά επιδιώκετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια στον κόσμο που πλήττεται από τις δικές σας πολιτικές με ένα πυροτέχνημα. Η μητέρα των μαχών είναι να χτυπηθεί υποτίθεται η διαπλοκή ενώ στην πραγματικότητα επιχειρείτε με τρόπο άκομψο να στήσετε δική σας διαπλοκή και να παρέμβετε σε έναν ευαίσθητο τομέα πλήττετε θεμελιώδεις δημοκρατικούς θεσμούς, επειδή έχετε καταπιεί όλες σας τις προεκλογικές διακηρύξεις» υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Κάνοντας λόγο για «σπασμωδικές δηλώσεις αντιπερισπασμού» η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι κουράστηκε ο κόσμος να ακουει αοριστίες για αόρατη διαπλοκή που κανείς δεν αντιμετωπίζει και δεν ονομάζει.

«Πάρτε ευθέως μέτρα κατά της διαπλοκής με καθαρό περιεχόμενο, για να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικο τοπίο αλλά είναι σαφές ότι υπάγονται οι αρμοδιότητες αυτές υπάγονται συνταγματικά στο ΕΣΡ» ανέφερε.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε μάλιστα ότι η τροπολογία θα καταπέσει και στα ευρωπαϊκά όργανα. «Πόσους εργαζόμενους θα στείλετε στα σπίτια τους και με ποιο πρόσχημα;» διερωτήθηκε επίσης.

Απευθυνόμενη στην κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά την κάλεσε να κυβερνήσει και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα. «Κυβερνήστε ή αποχωρήστε» διεμήνυσε.
Πηγή: skai.gr