Μπαράζ εσωκομματικών επαφών Μητσοτάκη

Συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή είχε λίγο μετά το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ στις 13:30 συναντάται με τον Αντώνη Σαμαρά.

Ήδη ο νέος πρόεδρος επανδρώνει τις νέες θέσεις στο επιτελείο του, ενόψει της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Πέμπτη.

Υποψήφιοι για τις τρεις θέσεις κοινοβουλευτικών εκπροσώπων είναι οι κύριοι Άδωνις Γεωργιάδης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νίκος Βρούτσης, Γρηγόρης Αυγενάκης, Μάκης Βορίδης, Κωστής Χατζηδάκης και Κώστας Καραγκούνης.

Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του ανέλαβε ο Μιχάλης Μπεκίρης ενώ διευθυντής του γραφείου Τύπου διορίστηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Εν τω μεταξύ, ο ηττημένος των εσωκομματικών εκλογών Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας στο STAR ότι ο καραμανλισμός δεν πεθαίνει, προσθέτοντας πως ο Κώστας Καραμανλής όποτε θέλει μπορεί να επιστρέψει στην ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι στήριξε τον κ. Μητσοτάκη, και διερωτήθηκε γιατί ο κ. Σαμαράς έκανε αυτή την επιλογή αφού δεν του έδωσε απευθείας την αρχηγεία του κόμματος.
Πηγή: skai.gr