Ρήγας: Να παραιτηθεί η Σαββαΐδου – Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί α' κατοικίας

«Δεν θα γίνουν πολλά απ’ αυτά που λένε, ούτε πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας... Και με το θέμα των αγροτών και αλλά δύσκολα θέματα προσπαθούμε να υπάρξουν λύσεις στο πρόβλημα» διαβεβαίωσε ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, σχολιάζοντας τα μέτρα που ακούγονται.

«Η κυβέρνηση φέρνει και μέτρα που ήταν αγωνία του ελληνικού λαού, όπως το θέμα των συχνοτήτων, το θέμα της φοροδιαφυγής, τις μίζες, και υπάρχουν βήματα προς αυτη την κατεύθυνση και θα είμαστε αυστηροί για να μην υπάρξει απαλλαγή» παρατήρησε, μιλώντας στο Mega.

Όσον αφορά το θέμα της ΓΓ. Εσόδων, η οποία αρνείται να υποβάλει την παραίτησή της, ο κ. Ρήγας επέμεινε ότι «βεβαίως πρέπει να παραιτηθεί η Σαββαΐδου, τής το ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, έχει εκκρεμότητες (δικαστικές).» «Η ευαισθησία και η ευθιξία της θα έπρεπε να ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, έχει ένα κρίσιμο τομέα, να μην κρύβεται πίσω από την οποιαδήποτε ασυλία... χρησιμοποιεί την ευαισθησία της θέσης της» σημείωσε.

Ο κ. Ρήγας δήλωσε δε ότι διαφωνεί πλήρως με τις δηλώσεις του Δημήτρη Φίλη, αδελφού του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, «να βγουν οι πολίτες με τις καραμπίνες αν πάνε να τούς πάρουν τα σπίτια», επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει θέμα πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία από πλευράς κυβέρνησης.
Πηγή: skai.gr