Κλείσιμο

Μήνυμα ενότητας και αποκλιμάκωσης της έντασης από τους τέσσερις δελφίνους της ΝΔ

Μήνυμα ενότητας και αποκλιμάκωσης της έντασης που επικρατούσε στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας έστειλαν οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος, με κοινή γραπτή δήλωση που εξέδωσαν μετά την συνάντησή τους στη Βουλή.

«Συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού. Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου», τονίζουν λιτά οι τέσσερις υποψήφιοι για την αρχηγία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση των τεσσάρων έλαβε χώρα μια μέρα μετά την ένταση που επικράτησε χθες Τρίτη κατά τη συνεδρίαση της Εφορευτικής Επιτροπής, με αιχμή, σύμφωνα με πληροφορίες, την ανάθεση της εκλογικής διαδικασίας σε ανάδοχο εταιρεία.

Σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε πως «δεν υπάρχει επί της ουσία διαφωνία» για το θέμα της αναδόχου, προσθέτοντας πως απλά είναι πιθανό να ζητηθούν μια ή δυο περαιτέρω ημέρες για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από ενδιαφερόμενες εταιρείες.

«Η ΝΔ θα προχωρήσει μπροστά ενωμένη [...] Η χθεσινή μέρα είναι παρελθόν [...] Κάνουμε αντιπολίτευση στον Αλέξη Τσίπρα», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης, τονίζοντας ακόμα πως υπήρξε ευρεία συμφωνία για τη εκλογική διαδικασία, με τήρηση του καταστατικού και εισιτήριο 3 ευρώ για κάθε ψηφοφόρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.
Πηγή: skai.gr