«Το Ποτάμι δε θα ψηφίσει υφεσιακά μέτρα»

To νομοσχέδιο αναλυτικά ΕΔΩ

«Το Ποτάμι δε θα ψηφίσει υφεσιακά μέτρα» διαμηνύει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι τα λάθη της στις διαπραγματεύσεις «φούσκωσαν το λογαριασμό» στους πολίτες.

«Με την κατάθεση του πρώτου εφαρμοστικού νόμου του μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι πολίτες αρχίζουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό σε φόρους και περικοπές» σχολιάζει Το Ποτάμι.

«Δυστυχώς είμαστε μόνο στην αρχή. Το Ποτάμι από την πρώτη στιγμή στηλίτευσε την ολιγωρία του κ. Τσίπρα και τους ερασιτεχνισμούς στη διαπραγμάτευση που φούσκωσαν υπέρογκα τον λογαριασμό» προσθέτει.

Σύμφωνα με τη Σεβαστουπόλεως, «δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ οι παλινωδίες του τον οδηγούν σήμερα στο να παίρνει πίσω ακόμη και ρυθμίσεις που θεσμοθετήθηκαν τους προηγούμενους εφτά μήνες. Η ρύθμιση των 100 δόσεων και η εκχώρηση ενοικίων στην εφορία είναι τα τελευταία θύματα της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.».

«Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στην Βουλή- ουσιαστικά δίχως καμία δημόσια διαβούλευση- δε δίνει λύσεις αλλά περιπλέκει τα προβλήματα. Το Ποτάμι θα ζητήσει αυστηρές ποινές για τη φοροδιαφυγή, μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, αλλά δε θα στηρίξει τα υφεσιακά μέτρα που προωθούν οι υπουργοί της» καταλήγει Το Ποτάμι.
Πηγή: skai.gr