Στην Κουμουνδούρου ο Τσίπρας – Δείτε το tweet του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Τα αποτελέσματα των εκλογών αναλυτικά ΕΔΩ

Ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν δεκάδες οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στις 8.15 το βράδυ έφθασε στα κεντρικά γραφεία στην πλατεία Κουμουνδούρου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στο γραφείο του στον έβδομο όροφο των γραφείων του κόμματος, όπου πραγματοποιεί τις πρώτες συσκέψεις, ενόψει της ασφαλούς πρόβλεψης για το εκλογικό αποτέλεσμα που αναμένεται σε λίγο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις ημέρες θα σχηματίσει κυβέρνηση» ήταν η πρώτη –επίσημη- αντίδραση στελεχών της Κουμουνδούρου στα γκάλοπ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος ανήρτησε το πρώτο του tweet που σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα: 

Νωρίτερα, στην Κουμουνδούρου εξέφραζαν ικανοποίηση για τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και τα exit polls, με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει στον σταθμό μας ότι «θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την κατανομή των άλλων κομμάτων προκειμένου να αποκρυσταλλωθούν οι συμμαχίες που θα χρειαστούν». 

«Υπάρχει μια επιμονή της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών να δώσουν την εμπιστοσύνη τους στο ΣΥΡΙΖΑ», ήταν το πρώτο σχόλιο του Νίκου Φίλη για τα αποτελέσματα του exit-polls. 

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τη ΝΔ» ξεκαθάρισε εκ νέου ο Νίκος Παππάς, εκτιμώντας μάλιστα ότι η δημοσκοπική πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ θα διευρυνθεί περαιτέρω.

Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr