Κουμουνδούρου: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις ημέρες θα σχηματίσει κυβέρνηση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σε τρεις ημέρες θα σχηματίσει κυβέρνηση» ήταν η πρώτη –επίσημη- αντίδραση στελεχών της Κουμουνδούρου στα γκάλοπ που προβλέπουν πρωτιά. «Η απόκλιση μπορεί να φτάσει και τις 6 μονάδες... Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι σταθερό, αλλά δεν είναι ασφαλής η διαφορά» επισήμαιναν πάντως τα στελέχη του κόμματος.

Νωρίτερα, στην Κουμουνδούρου εξέφραζαν ικανοποίηση για τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και τα exit polls, με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει στον σταθμό μας ότι «θα είναι ενδιαφέρον να δούμε την κατανομή των άλλων κομμάτων προκειμένου να αποκρυσταλλωθούν οι συμμαχίες που θα χρειαστούν».

Από την πλευρά της ΝΔ, συνιστούν υπομονή μέχρι να παρουσιαστούν τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών. «Τότε θα μπορεί να γίνει ασφαλής εκτίμηση του νικητή των εκλογών» σημείωναν τα στελέχη της Συγγρού.

Χαμόγελα επικρατούν στο ΠΑΣΟΚ για τα ευρήματα, των γκάλοπ. Στη Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν ότι θα φτάσουν στο «ταβάνι» των ποσοστών που παρουσιάζονται, ακόμη και αν τελικά δεν γίνουν τρίτο κόμμα.

Μούδιασμα αντιθέτως επικρατεί στη Σεβαστουπόλεως για τα αποτελέσματα των γκάλοπ. Στο Ποτάμι παραδέχονται ότι τα περασμένα εικοσιτετράωρα είχαν διαγνώσει τη πίεση που υφίστατο το κόμμα από τη μετωπική σύγκρουση των δύο μεγάλων κομμάτων.

Ψυχραιμία συνιστούν στους ΑΝΕΛ για το θρίλερ με την είσοδο του στη Βουλή. Τα στελέχη των ΑΝΕΛ εκφράζουν την αισιόδοξία τους ότι το κόμμα μπορεί να φτάσει και το 4% και όχι μόνο να αγγίξει το 3% για να εισέλθει τη Βουλή.

Όσον αφορά τη ΛΑΕ, δηλώνουν ότι περιμένουν θετικό αποτέλεσμα από τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών.
Πηγή: skai.gr