Κλείσιμο

Παυλόπουλος: Ελπίζω το αποτέλεσμα να δικαιώσει τις θυσίες λαού και νεολαίας

«Εύχομαι και ελπίζω το αποτέλεσμα των εκλογών θα δικαιώσει τις τεράστιες θυσίες του λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ο κ. Παυλόπουλος σημείωσε ότι οι εκλογές γίνονται τη στιγμή που η Ευρώπη φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι το «βασικό μέγεθος» που θα πρέπει να υπηρετεί είναι ο άνθρωπος, με «μεγαλύτερη αποστολή της» την «προστασία της αξίας του και η ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του».

Δήλωσε ακόμα βέβαιος ότι η όλη εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τρόπο που θα ταιριάζει «στη δημοκρατική μας παράδοση και την ποιότητα της δημοκρατίας μας».

«Οι εκλογές διεξάγονται ομαλά σε ολόκληρη τη χώρα» δήλωσε η Υπηρεσιακή Πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου Χριστοφίλου, η οποία άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στη γενέτειρά της την Χαλκίδα.

Στο ερώτημα εάν υπάρχουν ελλείψεις στις εφορευτικές επιτροπές, η υπηρεσιακή Πρωθυπουργός ανέφερε πως «ελλείψεις υπάρχουν πάντοτε», αλλά εξ' όσων γνωρίζει σε όλα τα εκλογικά τμήματα έχουν καλυφθεί κατά το πλείστον και δεν δημιουργείται κανένα πρόβλημα ως προς την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.
Πηγή: skai.gr