Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για την άνοδο στις δημοσκοπήσεις

Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ τόσο για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ενίσχυση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όσο και για το πλήθος του κόσμου στην ομιλία της Φώφης Γεννηματάς στην Πάτρα την Παρασκευή.

«Θα δώσουμε τη μάχη για την τρίτη θέση με τη Χρυσή Αυγή και θα την κερδίσουμε» τόνιζαν, ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη βλέπουν και πάλι συσπείρωση στις τοπικές οργανώσεις μετά από καιρό.

Σημειώνεται ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε σε Καλλιθέα και Περιστέρι το πρωί, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο Μπουρνάζι για ούζο με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δημοσιογράφους.

Την αισιοδοξία της ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών εξέφρασε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Αχαΐας, την Παρασκευή στην συγκέντρωση στην Πάτρα.

«Διεκδικούμε την τρίτη θέση, γιατί εμείς πρέπει να πάρουμε την τρίτη διερευνητική εντολή και όχι η Χρυσή Αυγή», ανέφερε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Ομολόγησαν χθες ότι έχουν την πολιτική ευθύνη για μια δολοφονία. Η ψήφος στη Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική επιλογή. Είναι στήριξη σε εγκληματίες».


Πηγή: skai.gr