Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά νέα ευκαιρία για να μας οδηγήσει σε ακυβερνησία (vid)

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία στις εκλογές για να οδηγήσει τελικά και πάλι σε ακυβερνησία την χώρα και νέες εκλογές", δηλώνει σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο υποψήφιος βουλευτής Κωστής Χατζηδάκης. Όπως αναφέρει ο πρώην υπουργός, "ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας είχε επικίνδυνες αυταπάτες για την οικονομία και την Ευρώπη."

"Πιστέψτε ξανά το ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αξιόπιστοι!", λέει σκωπτικά στο βίντεο. "Τον περασμένο Ιανουάριο σας είχα ζητήσει να πιστέψετε το ΣΥΡΙΖΑ. Διότι εννοούσαν αυτά που έλεγαν! Είχαν επικίνδυνες αυταπάτες για την οικονομία και την Ευρώπη. Τώρα, μετά από εφτά μήνες, κατά τους οποίους η χώρα αντί να πάει μπροστά πήγε πίσω, ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει μια δεύτερη ευκαιρία. Για να αλλάξουν πάλι την Ευρώπη. Για να αλλάξουν τη συμφωνία που οι ίδιοι υπέγραψαν. Για να μας οδηγήσουν τελικά και πάλι σε ακυβερνησία και νέες εκλογές!".

"Τώρα ζητάνε μία δεύτερη ευκαιρία για να αλλάξουν και πάλι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες την Ευρώπη. Για να μην εφαρμόσουν μία συμφωνία που οι ίδιοι υπέγραψαν. Για να κυβερνήσουν μαζί με τη συνιστώσα των 53 που ξεκάθαρα λένε πως δεν τους αρέσει η συμφωνία. Δηλαδή πάλι συγκρούσεις πάλι ακυβερνησία, πάλι εκλογές σε αυτή τη χώρα. Αυτή που χρειάζεται μία καινούρια ευκαιρία είναι η Ελλάδα, με αλήθεια, χωρίς τα “λεφτά υπάρχουν”. Με επενδύσεις κυρίως ιδιωτικές για νέες δουλειές και με εθνική ενότητα για να τερματιστεί επιτέλους ο εμφύλιος πετροπόλεμος" προσθέτει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. 

"Μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, μπορεί να εξασφαλίσει μία προοπτική με ασφάλεια και σιγουριά. Ήρθε ο καιρός να δούμε τα πράγματα διαφορετικά και να ακολουθήσουμε το δρόμο της εθνικής συνεννόησης της Ευρώπης και της κοινής λογικής" καταλήγει ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πηγή: skai.gr