Κλείσιμο

Μεϊμαράκης: Τι παλιός και νέος; Ή είσαι αποτελεσματικός ή δεν κάνεις

«Μετά τις εκλογές της Κυριακής θα υπάρξει αναγκαστικά κυβέρνηση συνεργασίας» εκτίμησε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης στον απόηχο της τηλεμαχίας του με τον Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ τη Δευτέρα.

Μιλώντας στο Mega, δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να βρει πολλές δικαιολογίες. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θέλει να συνεργαστεί. Αν μας ζητήσει συνεργασία έχουμε αποδείξει ότι βάζουμε το πατριωτικό καθήκον πάνω από το κομματικό συμφέρον.

«Είναι ατόπημά του να θεωρήσει εκ των προτέρων ότι η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα Είναι δικαίωμά του με ποιον θα συνεργαστεί, αλλά δεν δίνει πειστικές απαντήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθύμισε εκ νέου ότι ΣΥΡΙΖΑ έχει τους 53 που στο κείμενό τους ξεκάθαρα αναφέρουν ότι δεν θα ψηφίσουν εφαρμοστικούς νόμους.

«Το μνημόνιο έχει βασικούς πυλώνες που εμείς ορισμένος εξ αυτών τους πιστεύουμε... Οι πολίτες γνωρίζουν ότι είναι μονόδρομος και μας έχει βάλει ο κ. Τσίπρας σε αυτό» επισήμανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Τι παλιός και νέος; Ή είσαι αποτελεσματικός ή δεν κάνεις» παρατήρησε δε ο κ. Μεϊμαράκης.

«Περιμένουμε να δούμε
στη ΝΔ την εξέλιξη με το θέμα Φλαμπουράρη» επισήμανε εξάλλου ο πρόεδρος της ΝΔ για την υπόθεση της ανάθεσης έργου σε τεχνική εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος ο τέως υπουργός.

«Αν η χώρα επανέλθει στην κανονικότητα και τα δύο κόμματα (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) θα επανέλθουν στα κανονικά τους ποσοστά» εκτίμησε ακόμη.
Πηγή: skai.gr