Κλείσιμο

Λαφαζάνης: Να παραιτηθούν Χουλιαράκης και Μολυβιάτης – Παραδόθηκε ο Τσίπρας

Την παραίτηση των υπηρεσιακών υπουργών Εξωτερικών, Πέτρου Μολυβιάτη και Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη, για την "απαράδεκτη", όπως την χαρακτήρισε, "στάση που τήρησαν σε συνεννόηση με τον εναπομείναντα ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ, στο πλαίσιο του ΟΗΕ, που περιέχει ευνοϊκούς όρους για τις υπερχρεωμένες χώρες" ζήτησε τη Δευτέρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως υποστήριξε, μιλώντας σε στελέχη του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, οι κ. Χουλιαράκης και Μολυβιάτης πήραν "το μέρος των διεθνών πιστωτών και τοκογλύφων, αντί του ελληνικού λαού".

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ εξαπέλυσε και δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι "παραδόθηκε και συνθηκολόγησε" και πρόσθεσε πως, "ο λαός δεν πρόκειται να τον ακολουθήσει, όπως δεν ακολούθησε τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, στο δρόμο της παράδοσης, της ταπείνωσης, της αναξιοπρέπειας και της υποδούλωσης". Αντίθετα, είπε, "η αντίσταση σήμερα, μπροστά στην κάλπη, είναι η μόνη πατριωτική και δημοκρατική επιλογή".

"Ο ΣΥΡΙΖΑ", πρόσθεσε, "μετά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου έχει μεταβληθεί σε μια μεγάλη ΔΗΜΑΡ και οδεύει ταχύτατα σε πλήρη ΠΑΣΟΚοποίηση και μάλιστα σε ΠΑΣΟΚ της παρακμής".

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ ζήτησε από τους πολίτες να ακυρώσουν τα μνημόνια την ψήφο τους, έτσι "ώστε να μην υλοποιηθούν τα σκληρά μέτρα του τρίτου μνημονίου".
Πηγή: ΑΜΠΕ - skai.gr