Κλείσιμο

Κουτσούμπας: Παρά τις αποψινές κοκορομαχίες, θα υπάρξει αντιλαϊκή κυβέρνηση #debate

Απευθυνόμαστε στον εργαζόμενο λαό, στους νέους και τις νέες, σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ. εξαιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών τους και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο, είδαν τις ελπίδες τους να διαψεύδονται και τώρα ψάχνουν αποκούμπι, είπε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο β΄ σκέλος της 7ης ενότητας (σύντομο μήνυμα) της τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε όλους αυτούς τους πολίτες να μην επιστρέψουν στον ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, ούτε να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα που λειτουργούν ως αναχώματα και θα «βάλουν πλάτη» σε μια αντιλαϊκή πολιτική.

Απευθύνθηκε σε όσους ψήφισαν παλαιότερα το ΚΚΕ, και κατόπιν ψήφισαν άλλα κόμματα και τους κάλεσε αφού σκεφθούν τι επιπτώσεις είχαν οι επιλογές τους στην ίδια τους την ζωή, να συμπαραταχθούν με το ΚΚΕ.

«Οι κοκορομαχίες που είδαμε απόψε» δεν σημαίνει ότι δεν θα σχηματιστεί κυβέρνηση την επομένη των εκλογών, αλλά θα είναι κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τα μνημόνια, θα είναι κυβέρνηση αντιλαϊκή είπε ο Δημ. Κουτσούμπας.

Κάλεσε τον λαό να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ΚΚΕ, στον δρόμο της ανατροπής.
Ο γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος, ολοκλήρωσε το μήνυμά του με τον στίχο του Γιάννη Ρίτσου «ΚΚΕ: Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος».
Πηγή: skai.gr