«Ο Τσίπρας θέλει τον Καμμένο γιατί τον έχει σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε»

Μεθόδους Μαυρογιαλούρου χρησιμοποιεί, ο κ. Τσίπρας εκπροσωπώντας ό,τι πιο παλιό και κατεστημένο ανέφερε σε συνέντευξη του ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σημειώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε συνεργάτες του όπως τον Μανόλη Γλέζο και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τους οποίους θεώρησε αναλώσιμους, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του.

Σε συνέντευξή του στη Real News, o κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε το φόβο ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο μετά τη διακυβέρνηση Τσίπρα και η αναδιάρθρωσή του μπορεί να γίνει μόνο με κυβέρνηση που θα έχει κορμό τη ΝΔ.

Ο κ. Τσίπρας, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν έχει αίσθηση συνεργασιών. Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε ότι αν είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας θα ξανάπαει τη χώρα σε εκλογές προκαλώντας μεγαλύτερη αστάθεια και αβεβαιότητα.

Χαρακτήρισε εθνικά τραγική τη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού για τα θαλάσσια σύνορα, ότι η χώρα δεν έχει, εγκυμονώντας κίνδυνους για τη χώρα.

Σύμφωνα με τον κ Μεϊμαράκη, ο κ Τσίπρας θέλει μόνο τον Πάνο Καμμένο για να συνεργαστούν γιατί τον έχει σήκω - σήκω, κάτσε- κάτσε προκειμένου ο κ. Καμμένος να μπορεί να είναι σε μια κυβέρνηση.

«Αν δεν συνεννοηθούμε όλοι μαζί, η Ελλάδα θα καταλήξει στην Ευρώπη σαν τα ερειπωμένα σπίτι σε μια αναπτυγμένη περιοχή επειδή δεν τα βρίσκουν οι κληρονόμοι», εκτίμησε τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ.
 
Πηγή: Γιάννης Καντέλης