Τσίπρας στη ΔΕΘ: Έχουν ξεκινήσει να υλοποιούνται οι προεκλογικές μας δεσμεύσεις

Να διασφαλίσουμε ότι η κρίση δεν θα διαρκέσει πολύ, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας την ομιλία του, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, από το βήμα της 80ης Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Απευθυνόμενος στους παραγωγικούς φορείς, σημείωσε ότι η έκθεση αποκτά εκ νέου τον διεθνή χαρακτήρα της, ενώ επιτέθηκε εμμέσως στη ΝΔ, κατηγορώντας την για κρυφή ατζέντα.

Ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε έναν απολογισμό του κυβερνητικού του έργου, υποστηρίζοντας ότι στην ουσία έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται οι προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Έκανε μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην επαναπρόσληψη όσων, άδικα, όπως υποστήριξε, είχαν απολυθεί, όπως οι καθαρίστριες και οι σχολικοί φύλακες, ενώ αναφέρθηκε και στο άνοιγμα της ΕΡΤ.

Επιπλέον, έκανε αναφορά στο πρόγραμμα ανθρωπιστικής βοήθειας, στην κατάργηση του 5ευρου στα νοσοκομεία και τη δωρεάν πρόσβαση στην υγεία και για μη ασφαλισμένους.

«Κάποιοι προσπαθούν να κρύψουν τον εαυτό τους. Κραύγαζαν ότι έχουμε κρυφό σχέδιο να βγάλουμε τη χώρα από το ευρώ και έμειναν να συγκρίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το προεκλογικό μας πρόγραμμα, το οποίο καταφέραμε να υλοποιήσουμε. Αυτό που θέλουν είναι να κρύψουν προθέσεις και στρατηγικές. Δεν θα το επιτρέψουμε. Γιατί οι προγραμματικές θέσεις απουσιάζουν από τις καμπάνιες τους».

Ο πρώην πρωθυπουργός επιμέρισε το προεκλογικό πρόγραμμα του κομματός του σε τρεις πυλώνες.


Πηγή: skai.gr