Φλαμπουράρης: Θα είναι αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε ότι θα ήθελε οι 162 σύντροφοί του να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αν γίνει κάτι τέτοιο, «δεν θα παραστεί ανάγκη να προχωρήσουμε σε εκλογές»

Ο κύριος Φλαμπουράρης υπογράμμισε ότι «όλη η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται ποιο ειναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει και σίγουρα κανείς από αυτούς δεν θα ήθελε να καταψηφίσει μια κυβέρνηση της αριστεράς η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε κάποια μέτρα».

«Θα είναι αδικία αυτή η κυβέρνηση να πέσει από τους ίδιους της τους βουλευτές» τόνισε.

Σε σχέση με τους διαφωνούντες, ο υπουργός Επικρατείας είπε ότι ελπίζει ότι τελικά οι σύντροφοί του θα καθορίσουν τη φορά στο μονοπάτι που θα διανύσει και ότι η ψήφος εμπιστοσύνης θα σηματοδοτήσει το τέλος αυτής της ιστορίας. 

Για το θέμα των μεταναστών, ο κύριος Φλαμπουράρης είπε ότι σήμερα θα γίνει σύσκεψη που θα αποφασίσει το τι θα γίνει στη Μυτιλήνη και αν τελικά θα πάει πλοίο το οποίο θα παραλάβει 2.000  -2500 μετανάστες.

«Καταβάλλονται τρομακτικές προσπάθειες για το θέμα της μετανάστευσης» ανέφερε χαρακτηριστικά. 


Ερωτηθείς σχετικά με το λόγο που η κυβέρνηση δεν προτίμησε να μεταφέρει τους πρόσφυγες στο χώρο υποδοχής της Αμυγδαλέζας, απάντησε ότι «Δεν είναι ότι παίζουμε το παιχνίδι των συμβολισμών, η Αμυγδαλέζα είναι κατεστραμμένη, έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν μπορεί να φιλοξενήσει κόσμο».

Πηγή: skai.gr