Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Μνημονιακή μετάλλαξη στο κόμμα μας

«Θα ψηφίσω Όχι όπως είχα κάνει και στις προηγούμενες ψηφοφορίες», ξεκαθάρισε μέσω του ΣΚΑΪ για τη νέα συμφωνία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Ιωαννίδης.

«Είναι πρόβλημα ότι ψηφίζει μνημόνιο ένα κόμμα που έχει υποσχεθεί να καταργήσει τα μνημόνια» δήλωσε, προσθέτοντας ότι θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να προχώρησε σε διαρκές συνέδριο πριν την ψηφοφορία, προκείμενου να γίνει η απαιτούμενη συζήτηση.

Σύμφωνα με τον κ Ιωαννίδη, το έκτακτο συνέδριο στο οποίο θα προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το Σεπτέμβριο, θα επικυρώσει τη «μνημονιακή μετάλλαξη» του κόμματος.

Ο βολετής, που ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμαμ διευκρίνισε ότι δεν γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις του Παναγιώτη Λαφαζανη.

«Στηρίζουμε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, αλλά δε δίνουμε λευκή επιταγή» ξεκαθάρισε μέσω του σταθμού μας η βουλευτής της ΝΔ Νίκη Κεραμέως. «Είναι κακή συμφωνία, είναι προκλητικό για την κυβέρνηση να πανηγυρίζει για το τρίτο μνημόνιο», επισήμανε η κ. Κεραμέως.

«Προτιμώ τον βαρύ τραυματισμό από τον ξαφνικό θάνατο» τόνισε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Τόνισε δε ότι «κανείς δεν έχει προτείνει διαφορετική λύση.»

«Μέχρι τώρα δεν είχαμε πρόβλημα στην ψήφιση των μνημονίων αλλά στην υλοποίησή τους» σημείωσε με νόημα από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός.

«Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην εφαρμογή του προγράμματος, γιατί αλλιώς θα μετράμε μνημόνια» τόνισε στον ΣΚΑΪ.

Πηγή: skai.gr