Βαλαβάνη: Με αφήσατε να τα βγάλω πέρα μόνη μου

Αίσθηση προκάλεσε η παρέμβαση της Νάντιας Βαλαβάνη κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία αναφέρθηκε στο ζήτημα που είχε ανακύψει με την μητέρα της η οποία πραγματοποίησε τραπεζική ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού λίγο πριν επιβληθούν τα capital controls.

Η κυρία Βαλαβάνη τόνισε την απουσία δημόσιας στήριξής της από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ  και είπε πως για πρώτη φορά αναγκάζεται να μιλήσει σε κομματικό βήμα για θέμα που την αφορά προσωπικά.

«Με αφήσατε να τα βγάλω πέρα μόνη μου. Δεν μπορεί να κάνω τώρα πίσω, που ο στόχος είναι να πληγώ προσωπικά, σήμερα που η αγωνιστική μου τιμή σπιλώνεται ανεπανόρθωτα», είπε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι κείμενο υπογραφών συμπαράστασής της ουδέποτε δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ.

Η κυρία Βαλαβάνη αναρωτήθηκε «γιατί αφέθηκε η εκστρατεία στοχοποίησής της να ξεδιπλωθεί τόσο ανενόχλητα; Γιατί αφέθηκε χωρίς δημόσιες παρεμβάσεις, να πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας;».

«Σήμερα θα κάνω αυτό που δεν έκανα ποτέ. Θα μιλήσω για ένα υποτιθέμενο προσωπικό θέμα που με έκανε πρωτοσέλιδο όχι μόνο στη Bild αλλά και σε γερμανικά sites. Κατηγορούμαι για προδοσία του κυβερνητικού σχεδίου για τις τράπεζες, γίνεται αναφορά ότι γι' αυτό παραιτήθηκα από την κυβέρνηση. Αλλά παραιτήθηκα, ενώ ακόμη το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ήταν στον αέρα», δήλωσε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός.

Περαιτέρω επεσήμανε ότι τόσο η ίδια όσο και οι άλλοι συνάδελφοί της ενημερώθηκαν για την επιβολή capital control το απόγευμα της Κυριακής, όταν η ΕΚΤ αρνήθηκε να αυξήσει την ρευστότητα μέσω ELA.





Πηγή: skai.gr