Τατσόπουλος: Η Ελλάδα ήρθε ξανά αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης μόνο επί χούντας

«Η Ελλάδα ήρθε ξανά αντιμέτωπη με το Συμβούλιο της Ευρώπης μόνο επί χούντας» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος με αφορμή τις επικρίσεις του Συμβουλίου για τον τρόπο διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Είπε ότι το δημοψήφισμα της κυβέρνησης όπως διεξάγεται, είναι παρωδία και ότι ο ίδιος θα ψηφίσει ‘ναι’».

Όσον αφορά την ασάφεια του ερωτήματος στη δημοψήφισμα και το γεγονός ότι το «Όχι» προηγείται του «Ναι», έκανε λόγο για «εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης που υπάρχει και το ‘ναι’ στο ψηφοδέλτιο».

«Αυτό το κόσμημα να το χάσουμε δεν το αντέχω» δήλωσε μάλιστα για τον Πάνο Καμμένο ο συγγραφέας, όταν άκουσε ότι ο υπουργός Άμυνας απείλησε με παραίτηση σε περίπτωση περικοπών στις αμυντικές δαπάνες.

Ο συγγραφέας δήλωσε δε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαρακτηριστικά πολιτικού απατεώνα» αναφερόμενος στην στάση που έχει επιδείξει όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Αυτό το κόσμημα να το χάσουμε δεν το αντέχω» δήλωσε δε για τον Πάνο Καμμένο ο συγγραφέας, όταν άκουσε ότι ο υπουργός Άμυνας απείλησε με παραίτηση.

Για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Λαπαβίτσα, που είπε ότι ο κόσμος συνηθίζει σταδιακά στις ουρές, δήλωσε ότι «θα συνηθίσουμε στα 50, στα 30 στα 0 ευρώ και κάποιοι έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό».

«Γιατί αποφυλακίστηκε πριν την παρέλευση του 18μηνου ο Κασιδιάρης;» διερωτήθηκε ακόμη ο κ. Τατσόπουλος, απαντώντας ότι πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους ΑΝΕΛ και τώρα με τη ΧΑ.
Πηγή: skai.gr