Κλείσιμο

Αντίθεση Καμμένου στα σενάρια για εκλογές ή δημοψήφισμα

Αντίθετος με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τάχθηκε την Κυριακή, μιλώντας στο MEGA, ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος, ενώ για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος είπε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που οι εταίροι φτάσουν στο σημείο να μας διώξουν από την ευρωζώνη.

Αναφορικά με το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρώτου Θέματος», που αναφέρει ότι ο γενικός γραμματέας του ήταν υπεργολάβος της αμερικανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων Lockheed, ο υπουργός Άμυνας απάντησε ότι δεν γνωρίζει τι είδους εμπλοκή είχε στο παρελθόν, και συμπλήρωσε πως τώρα, ως γενικός γραμματέας, δεν έχει καμία εμπλοκή σε εξοπλιστικά. Μόνη του αρμοδιότητα είναι το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου, εξήγησε.

Επιβεβαίωσε επίσης άλλο δημοσίευμα, που τον θέλει να έχει προτείνει τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών με αφορολόγητο στα νησιά και τις παραμεθόριες περιοχές, για να εξοικονομήσει η χώρα χρήματα από τον τουρισμό και τους γειτονικούς λαούς.

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι η παρουσία του στην κυβέρνηση «χαλάει την σούπα σε αυτούς που θέλουν να πουν τον [Αλέξη] Τσίπρα κομμουνιστή».
Πηγή: skai.gr