Επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου το περιστατικό με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Σε διπλό επεισόδιο στην Αιδηψό φέρεται να ενεπλάκη τις ημέρες του Πάσχα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπως επιβεβαιώνει ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστότοπου iefimerida, η Πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων, από τον οποίο απαιτούσε αλλαγή ελαστικού στο αυτοκίνητό της, ενώ παράλληλα επιτέθηκε φραστικά σε δυο γυναίκες που έτυχε να είναι αυτόπτες μάρτυρες του δεύτερου περιστατικού και επιχείρησαν να κινηματογραφήσουν τη σκηνή με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το πρώτο επεισόδιο έγινε την Κυριακή του Πάσχα, όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή της Αιδηψού και απαίτησε να αλλάξουν το λάστιχο του αυτοκινήτου της. Ο υπάλληλος της εξήγησε πως δεν έχει τα απαραίτητα εργαλεία για αυτή τη δουλειά, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Προέδρου της Βουλής.

«Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ», φέρεται να είπε η κ. Κωνσταντοπούλου. Ο υπάλληλος τελικά έβαλε αέρα στο προβληματικό ελαστικό και στη συνέχεια η πρόεδρος του κοινοβουλίου αποχώρησε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κ. Κωνσταντοπούλου επέστρεψε δριμύτερη την επόμενη ημέρα και απαίτησε εκ νέου από τον υπάλληλο να αλλάξει το λάστιχο του οχήματός της.

Ο υπάλληλος της απάντησε ξανά πως δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, καθώς το πρατήριο δεν είναι βουλκανιζατέρ. Τότε, η κ. Κωνσταντοπούλου έφυγε, όμως φέρεται να επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονη λογομαχία.

«Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.

«Κάτι αγενέστατοι τύποι σαν και σένα καταστρέφουν τον τόπο μας» είπε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στον υπάλληλο. «Αγενέστατο να πας να πεις τον άντρα και την οικογένειά σου και όχι εμένα, δεν σου επιτρέπω» απάντησε εκείνος.

«Δώσε μου τα στοιχεία του τώρα να πάρω το αφεντικό σου» απείλησε η πρόεδρος της Βουλής. «Τι είσαι, μπάτσος είσαι να σου δώσω τα στοιχεία μου; Έρχεσαι δυο φορές τον χρόνο εδώ και το παίζεις Αιδηψιώτισσα; Οτι ενδιαφέρεσαι για το καλό του τόπου;», απάντησε ο υπάλληλος.

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του iefimerida, άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.
Πηγή: skai.gr