Αιχμές της αντιπολίτευσης για την Εξεταστική για το μνημόνιο

«Ας κάνουν όσες εξεταστικές θέλουν» αναφερει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης. «Τη Νέα Δημοκρατία, προσθέτει, δεν την αγγίζει καμία εξεταστική. Όμως, ακόμη και μικρά παιδιά καταλαβαίνουν τη σκοπιμότητα της πρότασης, αυτή τη στιγμή. Όταν η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου δεν μπορεί να προσφέρει άρτο, προσπαθεί να προσφέρει θέαμα».

«Άλλη μια εξεταστική λοιπόν στα γρήγορα για δημαγωγία και εσωτερική κατανάλωση» σχολιάζει το Ποτάμι και προσθέτει «παρελάσεις επωνύμων προς εξέταση ώστε να συζητάμε για το παρελθόν και να μη συζητάμε για το σήμερα». Μάλιστα υπογραμμίζεται οτι μένει εκτός εξεταστικής η περίοδος διακυβέρνησης Καραμανλή, στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Την περιμένουμε με χαρά, ως διαρκή επιτροπή για να εξετάσει και το τι κάνει τώρα η κυβέρνηση και το πώς θα πάμε δυστυχώς στο μνημόνιο 3», σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ επικαλούμενο πρόσφατες δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Να ψάξει η εξεταστική όχι μόνο την υπογραφή των μνημονίων αλλά και τη ρίζα και το πως φθάσαμε ως εκεί: εξοπλισμοί, 2004, πάρτι δαπανών», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.
Πηγή: skai.gr