“ΝΑΙ” σε περισσότερα δισ. για τους Έλληνες λέει η ΤΑΖ! – Πώς τρολάρει τη Bild

Yπέρ της παροχής ελληνικής βοήθειας στην Ελλάδα τάσσεται ανεπιφύλακτα η γερμανική κεντροαριστερή εφημερίδα Die Tageszeitung (ΤΑΖ) απαντώντας στη Bild με αφορμή τη σημερινή (Παρασκευή) ψηφοφορία για την τετράμηνη παράταση της βοήθειας προς την Ελλάδα στη γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή. “ΝΑΙ σε περισσότερα δισεκατομμύρια ευρώ για τους Έλληνες!” αναφέρει χαρακτηριστικά με πελώρια γράμματα η εφημερίδα.

Σαρκάζοντας μάλιστα τη Bild για το προκλητικό δημοσίευμά της ("ΌΧΙ άλλα δισεκατομμύρια για τους άπληστους Έλληνες"), καλεί τους αναγνώστες της σε μια "αντικαμπάνια", δηλαδή να πάρουν τη σελίδα με το πελώριο“ΝΑΙ” από την εφημερίδα, να αυτοφωτογραφηθούν κρατώντας το, και να το στείλουν στο... ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Bild(!)


To "ΝΑΙ" της ΤΑΖ

“Yποστηρίζετε και εσείς να δοθούν περισσότερα δισεκατομμύρια στους Έλληνες; Η Βild όχι, και καλεί τους αναγνώστες της να ποζάρουν με τη σελίδα της που αναγράφει 'ΌΧΙ άλλα δισεκατομμύρια για τους άπληστους Έλληνες!' Βρίσκετε και εσείς αυτού του είδους την υποκίνηση απαράδεκτη; Τότε στείλτε μια φωτογραφία σας με τη σελίδα της ΤΑΖ που αναγράφει 'ΝΑΙ σε περισσότερα δισεκατομμύρια για τους Έλληνες!' και στείλτε τη στο email της Βild 1414@bild.de.” αναγράφει μεταξύ άλλων η εφημερίδα.

Στο μεταξύ, με ένα άρθρο - καταπέλτη για τη γερμανική πολιτική και ύμνο για τους Τσίπρα και Βαρουφάκη, ο Γερμανός δημοσιογράφος, Γιάκομπ Άουγκσταϊν, απαντά μέσω του Spiegel στο δημοσίευμα της Bild.


Το "ΌΧΙ" της Bild

Πηγή: skai.gr - Στέλιος Κάνδιας