Σαμαράς: Σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή αν θα πάμε σε περιπέτειες

Σε αυτές τις εκλογές «αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά, με δύναμη, με ασφάλεια, με σιγουριά, ή αν θα πάμε σε περιπέτειες», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αφού ψήφισε στην την Πύλο.

Στρέφοντας μάλιστα το βλέμμα του εκ νέου στη δεξαμενή των αναποφάσιστων, τόνισε πως σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένας «πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός» πολιτών που δεν έχουν αποφασίσει πιο κόμμα θα στηρίξουν, υπογραμμίζοντας ότι «εκείνοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα».

Δήλωσε αισιόδοξος πως «κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας», επισημαίνοντας τη σημασία της κάλπης, καθώς «είναι καθοριστική για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας».

«Θα νικήσουμε», κατέληξε.

Για την αναλυτική πορεία των αποτελεσμάτων μπορείτε να ενημερώνεστε ζωντανά στο skai.gr, στην ειδική σελίδα για τις εκλογές (ΕΔΩ).

Ο ΣΚΑΪ καλύπτει από την πρώτη στιγμή την μαραθώνια εκλογική διαδικασία, μέσω τηλεόρασης (live ΕΔΩ) και ραδιοφώνου (live ΕΔΩ) και θα μείνει στη μάχη της ενημέρωσης μέχρι τις πρώτες ώρες, όταν θα διαμορφώνεται σαφής εικόνα για το αποτέλεσμα.

Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

Πηγή: skai.gr