ΣΥΡΙΖΑ: Πανικός Σαμαρά - Όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις του κόμματός μας

Για πανικό του πρωθυπουργού κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις δηλώσεις του κ. Σαμαρά, αναφέροντας μάλιστα «ότι όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις» του κόμματος. Νωρίτερα, ο Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για κρυφή δεσμευτική απόφαση του συνεδρίου της για πτώχευση της χώρας, μετά και τις δηλώσεις στελεχών του ότι αν χρειαστεί μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα διακόψει την πληρωμή των τόκων και των χρεολυσίων των δανείων. Η Κουμουνδούρου δεν κάνει καμία αναφορά στο θέμα.

«Ο πανικός που έχει καταλάβει τον κ. Σαμαρά είναι έκδηλος πλέον σε κάθε δήλωσή του. Όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δεν περιμένουν τον κ. Σαμαρά να τις ‘αποκαλύψει’. Στη βάση αυτών των προτάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει την υποστήριξη της κοινωνίας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Περνώντας στην αντεπίθεση, η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνει ότι «αυτό που δεν ξεχνά ο ελληνικός λαός, είναι ότι ο κ. Σαμαράς έκρυψε την συμφωνία του με την τρόικα πριν τις εκλογές του 2012, ενώ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση. Γνωρίζει, δε, πολύ καλά ότι και τώρα ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευθεί για την εφαρμογή ενός νέου μνημονίου, όπως όλοι μάθαμε μέσω του περίφημου mail Χαρδούβελη. Ποσό πιο χαμηλά θα πέσει ακόμη ο κ. Σαμαράς;»
Πηγή: skai.gr