Βολές ΠΑΣΟΚ κατά της «κατάντιας» των ΑΝΕΛ με τελικό αποδέκτη το ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρό σχόλιο κατά των ΑΝΕΛ και των βουλευτών Βουδούρη και Παραστατίδη, αλλά με τελικό αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας υπόνοιες για σχέδιο να μην εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές και καταγγέλλοντας «πρωτοφανή επιχείρηση αθλιότητας και απαξίωσης της πολιτικής ζωής».

Η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζει ως «κατάντια» τις εξελίξεις για την υπόθεση Χαϊκάλη, κάνοντας λόγο για «ψεκασμένους που κυλιούνται στο βούρκο». Τη λέξη «κατάντια» χρησιμοποιεί και για τις κινήσεις Βουδούρη-Παραστατίδη, για τους οποίος σχολιάζει δηκτικά πως «περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα και δίνουν εξετάσεις φανατισμού για να τους δεχθούν στα ψηφοδέλτια».

Τελικός αποδέκτης της κριτικής του ΠΑΣΟΚ είναι όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί πως «πρώτος έσυρε το χορό των έωλων και συκοφαντικών κατηγοριών περί κουμπαράδων και πολιτικών αποστατών», και ότι υποστηρίζει τη «χυδαία συκοφάντηση ανεξάρτητων βουλευτών».

Η Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζει πως η όλη κατάσταση δίνει την εντύπωση πως «υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια».
Πηγή: skai.gr