Πάγκαλος για τρόικα: Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε για όσους μας βοηθούν – Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέρ του μπάχαλου

«Θα έπρεπε να νιώθουμε ντροπή απέναντι σε όσους μας βοηθούν, να κάνουμε πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει ήδη μόνοι μας» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και τις πιέσεις που δέχεται η ελληνική κυβέρνηση για αυστηρότερα μέτρα.

Όσον αφορά την άδεια που ζητά ο Νίκος Ρωμανός για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αθηνών, σημείωσε μεν ότι «πρέπει να σπουδάζουν οι κρατούμενοι, δεν θέλουμε να τους εκδικηθούμε ούτε να τους τιμωρήσουμε», πρόσθεσε δε, «αλλά δεν μπορεί να βγαίνει έξω όποιος θέλει να σπουδάσει και να κάνει απεργία πείνας για να γίνει συμπαθής. Είναι δυνατόν να αναλάβει το κράτος αυτή την ευθύνη;».

Παράλληλα, χαρακτήρισε ως υπερβολική τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πατέρα του Νίκου Ρωμανού, κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι διασπείρει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ψευδείς κι ακατανόμαστες πληροφορίες ότι έχει εργαστήρια ο Ρωμανός στη σχολή του. Τα περισσότερα μαθήματα στη σχολή του μπορούν να γίνουν δια αλληλογραφίας» υποστήριξε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μπάχαλου» ανέφερε στο σημείο αυτό.

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε δε, τη Βουλή ως τη χειρότερη που είχε ποτέ η χώρα από την μεταπολίτευση και είπε ότι γι αυτό «φταιμε όλοι και φυσικά οι πολίτες».
Πηγή: skai.gr