ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: Ομολογεί ότι δυσκολεύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ, τον οποίο δυσκολεύει ότι δυσκολεύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας με αφορμή τη συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είναι θλιβερό. Ο κ. Τσίπρας με τη δήλωση του, ότι ‘η σκλήρυνση της στάσης δεν αφορά την κυβέρνηση Σαμαρά αφορά την Ελλάδα και αφορά εμάς’ παραδέχεται δημοσίως και ομολογεί κυνικά ότι η πολιτική αβεβαιότητα (την οποία εσκεμμένα προκαλεί) δυσκολεύει τη διαπραγματευτική θέση της χώρας!»

«Μέχρι που σκοπεύει να φτάσει αυτή τη τυφλή πρακτική του που στρέφεται κατά της χώρας και την πολιτών;» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή τη δήλωσή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πως για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας χρειάζονται «αποστασίες» βουλευτών από τα αντιπολιτευόμενα κόμματα, ο κ. Καρύδης επισήμανε πως δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να σπιλώνει και να αποκαλεί «αποστάτες» ανεξάρτητους βουλευτές, όπως ο Σπύρος Λυκούδης, που έχουν δηλώσει ότι θα ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, και να τροφοδοτεί την ακραία πόλωση υιοθετώντας φήμες που κατέρρευσαν, όπως στην περίπτωση των αναπόδεικτων καταγγελιών περί σχεδίου χρηματισμού βουλευτών.
Πηγή: skai.gr