Μελάς: Σέβομαι τις αποφάσεις των ΑΝΕΛ - Κριτήριο η καλύτερη πορεία του τόπου

«Το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι σεβαστές από την πλευρά μου» αναφέρει ο Παναγιώτης Μελάς σε ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Σε σημερινή δήλωσή του στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του κόμματος είχε αναφέρει ότι σκέφτεται να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και μάλιστα ότι δεν είναι ο μόνος βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ ο κ. Μελάς προσθέτει ότι «η διατύπωση των απόψεών μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου».

Η δήλωση Μελά αναλυτικά:

«Ξεκαθαρίζω ότι οι προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες ενισχύουν τη μεγάλη εθνική προσπάθεια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Το συνέδριο του Κινήματος και οι αποφάσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ είναι σεβαστές από την πλευρά μου.

»Η διατύπωση των απόψεων μου για τις πιθανές μελλοντικές κυβερνητικές συνεργασίες θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα και πάντα με κριτήριο την καλύτερη πορεία του τόπου».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο αρχίζει το συνέδριο των ΑΝΕΛ στο ΣΕΦ. Ο Πάνος Καμμένος έχει προειδοποιήσει για «αποκεφαλισμούς» σε περίπτωση διαφοροποιήσεων στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Πηγή: skai.gr