Γεύμα Σαμαρά – Καραμανλή: Στο "μενού" ονόματα υποψηφίων για την Προεδρική εκλογή

Ονόματα πιθανών υποψηφίων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας συζητήθηκαν στο γεύμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.
 
Μαξίμου και Πλατεία Μαβίλη, συμφώνησαν ωστόσο να μη γίνει καμία διαρροή για το "μενού" της συνάντησης, η οποία διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα, και εκτός από την Προεδρική Εκλογή επικεντρώθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην οικονομία και στα εθνικά θέματα. 

Πηγές από το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή ξεκαθαρίζουν ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα είναι και πάλι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές όποτε και εάν γίνουν, ενώ δεν έχει αλλάξει η θέση του ότι δεν ενδιαφέρεται για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Ο κ. Σαμαράς πάντως φέρεται να ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να "ανιχνεύσει" τις προθέσεις βουλευτών που προέρχονται από τα "δεξιά" της Νέας Δημοκρατίας - ενόψει Προεδρικής Εκλογής - καθώς ο πρώην Πρωθυπουργός διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλούς εξ αυτών. 

Σημειώνεται ότι οι δυο άνδρες συζήτησαν για πρώτη φορά σε δημόσιο χώρο, χωρίς να υπάρχει η αφορμή μιας κομματικής ή πολιτικής εκδήλωσης.

Οι δυο άντρες φαίνεται ότι συζήτησαν και επόμενη μέρα για την ελληνική οικονομία στη "μετά μνημόνιο εποχή".

Πάντως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος απέκλεισε το ενδεχόμενο να συναινέσει για την ψήφιση Προέδρου της Δημοκρατίας, ακόμη κι αν αυτός ήταν ο Κώστας Καραμανλής.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ