Ντινόπουλος: Αόριστες υποσχέσεις Τσίπρα - Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι το τελευταίο μας χαρτί

Για αόριστες υποσχέσεις κατηγόρησε μέσω του ΣΚΑΪ τον Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, με αφορμή το άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Εφημερίδα των Συντακτών. Ο υπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε με σφοδρότητα και στη ΔΗΜΑΡ.

«Εμείς μιλάμε με μετρήσιμα μεγέθη όχι με αόριστες υποσχέσεις όπως ο Τσίπρας στο άρθρο του… λεει κάτι συγκεκριμένο; 1,2,3,4;» διερωτήθηκε.

«Η ρύθμιση των κόκκινων δανείων είναι πράξεις, και από την άλλη μεριά έχουμε ένα θολό κείμενο του Τσίπρα, που λεει ‘για συμμαχίες στην Ευρώπη’… Να μας απαντήσουν ποιοι είναι οι σύμμαχοι τους στην Ευρώπη, να μάς το πουν με ονόματα και διευθύνσεις» πρόσθεσε ο υπουργός.

Για την προσφυγή της κυβέρνησης σε ψήφο εμπιστοσύνης σημείωσε ότι «μέχρι τώρα εγκαλούσαν τον πρωθυπουργό ότι δεν πηγαίνει στη Βουλή. Τους ενοχλεί αυτό (σ.σ η ψήφος εμπιστοσύνης); δεν το θέλουν ούτε αυτό;»

«Έχουν να δουν πολλα χαρτιά ακόμα» ανέφερε δε ο κ. Ντινόπουλος απαντώντας σε ερώτηση ότι η ψήφος εμπιστοσύνης είναι το τελευταίο «χαρτί» της κυβέρνησης.

Όσον αφορά τις διεργασίες που γίνονται στην Αγίου Κωνσταντίνου, ανέφερε ότι «να ποια είναι η ΔΗΜΑΡ, να ποια χειροβομβίδα είχε το 2012 ο Σαμαράς, να πρέπει να συνεργαστεί και με τη ΔΗΜΑΡ που 2 χρόνια μετά παει στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα ξαναφέρουμε κοντά μας τη μεσαία τάξη έχουμε τη δυνατότητα να την επαναπατρίσουμε» επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ