Απάντηση Βούλτεψη: Πιστός στην υπονομευτική τακτική του ο ΣΥΡΙΖΑ

«Λένε απροκάλυπτα ότι θέλουν αποτυχία της Ελλάδας» δηλώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη απαντώντας στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για την επικείμενη συνάντηση του κ. Σαμαρά με την κ. Μέρκελ την προσεχή Τρίτη στο Βερολίνο.

«Ότι θέλουν να αποτύχει η Ελλάδα, το γνωρίζαμε. Ότι το λένε απροκάλυπτα, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρέπονται. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στην υπονομευτική τακτική του σε βάρος κάθε προσπάθειας της χώρας, επιμένει να εκτίθεται στα μάτια του ελληνικού λαού» σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Ικέτη» που «προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι» χαρακτήριζε νωρίτερα τον πρωθυπουργό σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου ενόψει της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την καγκελάριο.

«Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της. Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ