Γλέζος για γερμανικές αποζημιώσεις: Έχω σχέδιο, θα έχουμε εκπλήξεις

"Δεν θέλουμε Ευρωκοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης" επισήμανε ο Μανώλης Γλέζος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, προσθέτοντας πως ένα από τα πρώτα θέματα που θα θέσει είναι οι γερμανικές αποζημιώσεις.

“Είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες στο γερμανικό λαό για να τεθεί το θέμα αυτό” τόνισε σε συνέντευξή του στο Βήμα FM, και συμπλήρωσε: “Έχω ολόκληρο σχεδιασμό και πρόγραμμα και σας προειδοποιώ ότι θα έχουμε εκπλήξεις”.

Ο κ. Γλέζος είπε επίσης ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να έχει πλήρη αυτονομία, να μην έχει καμία επιρροή, να μην είναι κοινοβούλιο μιας γερμανικής Ευρώπης, αλλά μιας ευρωπαϊκής Ευρώπης.“ Το Ευρωκοινοβούλιο πρέπει να είναι αυτόνομο και αυτεξούσιο... Η Ευρώπη ανήκει στην Ευρώπη. Δεν πρέπει να είναι εξάρτημα των ΗΠΑ. Θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη, να είναι η Ευρώπη της Δημοκρατίας, των λαών και του πολιτισμού” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά το ρεκόρ σταυρών είπε ότι η εμπιστοσύνη που του έδειξε ο λαός είναι ανεξαρτήτως κομμάτων. “Δεν εδράζεται στο θρύλο του Μανώλη, αλλά σε μια συνέχεια και μια συνέπεια των αγώνων που δίνω” είπε.
Πηγή: skai.gr