Κλείσιμο

Οικονόμου: Κάποιοι στη ΔΗΜΑΡ προβάρουν υπουργικά κουστούμια με τον Τσίπρα

Άκρως καυστικός για την πολιτική της πλειοψηφίας της ΔΗΜΑΡ έναντι των συμμαχιών ήταν ο Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος το μεσημέρι ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα.

«Κάποιοι πανηγύριζαν για την τρικομματική και οι ίδιοι πανηγυρίζουν για την κυβέρνηση Τσίπρα και προβάρουν τα υπουργικά τους κοστούμια, προσπαθούν να πιάσουν στασίδι στην κυβέρνηση Τσίπρα... Το νέο έργο για τη ΔΗΜΑΡ λέγεται Τσίπρας» δήλωσε δηκτικά στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στη Σία Κοσιώνη κ. Οικονόμου. 

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει να γίνω υπουργός ρωτήστε και άλλους» δήλωσε με νόημα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

«Δεν είναι ορθή πολιτική να γίνουμε παρακολούθημα είτε της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε. «Φυσικοί σύμμαχοι της ΔΗΜΑΡ είναι η Ελιά και το Ποτάμι» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο κ. Οικονόμου εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κεντροαριστερά μπορεί να παίξει ένα πολύ σπουδαίο ρόλο για τα πολιτικά πράγματα της χώρας, ακόμη και να έχει πρωθυπουργό, καταθέτοντας κυβερνητικό πρόγραμμα .

Υπογράμμισε δε ότι μπορεί να στηρίξει κάποια υποψηφιότητα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν τον εκφράζει το πρόσωπο, σχολιάζοντας ότι δεν πρέπει να κάνουμε εκλογές κάθε λίγο και λιγάκι σε αυτή τη χώρα. 

Σημειώνεται ότι πλέον, η ΚΟ της ΔΗΜΑΡ αριθμεί 13 μέλη, ενώ οι ανεξάρτητες έδρες είναι πλέον 23.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ