Σαμαράς: Θα προχωρήσουμε και στο τελευταίο μέρος της διαδρομής

Μήνυμα ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε πρόωρες εθνικές εκλογές απέστειλε προς πάσα κατεύθυνση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Θα προχωρήσουμε και στο τελευταίο μέρος της διαδρομής να βγούμε οριστικά από την κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα, και έκανε λόγο για αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε δημοψηφισματικό τόνο στις ευρωεκλογές.

«Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την αντιπολίτευση... Ξέρω τι και πρέπει να αλλάξει και θα προχωρήσουμε γρήγορα όσο γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η κυβέρνηση άντεξε στις ακραίες επιθέσεις εναντίον της, και απέτυχαν όσοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα δημοψηφίσματος στις εκλογές.

«Το σύνθημα τους έπεσε στο κενό. Δεν μπόρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ καν να αυξήσει καν τα ποσοστά του και μετά ήθελαν και πρόωρες εκλογές, στις αυτοδιοικητικές απέτυχε παντού στην Ελλάδα, 2 από τις 13 περιφέρειες, ελάχιστες από τις πρωτεύουσες περιφερειών, και ελάχιστους από τους 66 δήμους» τόνισε.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει με την ίδια και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη. «Περάσαμε την πιο μεγάλη δοκιμασία που πέρασε ποτέ χώρα σε καιρό κρίσης βγαίνουμε από την κρίση με την οικονομία έτοιμη να μπει στην ανάπτυξη... Με την πυξίδα της χώρας σταθερή αποτρέψαμε τον εφιάλτη να γυρίσουμε πάλι πίσω. Θα προχωρήσουμε και στο τελευταίο μέρος της διαδρομής για να βγούμε οριστικά από την κρίση να προχωρήσουμε μόνο προς τα πάνω και μόνο μπροστά» κατέληξε.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ