Ενσωμάτωση 33,09%: «Προσπέρασμα» Καμίνη έναντι του Σακελλαρίδη

«Προσπέρασμα» του Γιώργου Καμίνη έναντι του Γαβριήλ Σακελλαρίδη καταγράφεται σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της Singular Logic με ποσοστό ενσωμάτωσης 33,09%.

Eιδικότερα, με 21,22% προηγείται ο κ. Καμίνης, με 19,92% ο κ. Σακελλαρίδης, με 17,07% ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, με 16,14% ο Ηλίας Κασιδιάρης, με 7,1% ο Νίκος Σοφιανός, με 7.02% ο Νικήτας Κακλαμάνης και με 3,57% ο Ηλίας Καπερνάρος.

Κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν το συνδυασμό του απηύθυνε σε δηλώσεις του ο Γιώργος Καμίνης. «Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Αθήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δίνουμε μια δύσκολη μάχη μια μάχη στήριξης της πόλης σε ρήξη με το παρελθόν και τους κομματικούς μηχανισμούς, παλιούς και νέους. Καλώ να στηρίξετε τη μεγάλη προσπάθεια για μια Αθήνα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες της, να μην μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων όπως έχει γίνει στο παρελθόν» σημείωσε.

Στην περιφέρεια Αττικής, σε ποσοστό ενσωμάτωσης 27,80% η Ρένα Δούρου προηγείται με 23,56% ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 22,16%, ο Γιώργος Κουμουτσάκος με 14,36%, ο Παναγιώταρος Ηλίας με 11,32%, ο Θανάσης Παφίλης με 10,44%, Παύλος Χαϊκάλης με 7,13%.

Ο Γιάννης Σγουρός τόνισε ότι «δώσαμε έναν αγώνα δύσκολο με πολλά εμπόδια με κριτήρια κομματικών επιλογών για να εκμεταλλευτούν την αυτοδιοίκηση με ιδιοτελή πολιτικά οφέλη. Η περιφέρεια υπάρχει για τους πολίτες. Ζήτω τη στήριξη των πολιτών και μόνο των πολιτών. Τα προβλήματα είναι πολλά, σύγχρονα και μεγάλα μόνο με ενότητα πρέπει να προχωρήσουμε δεν είμαι εδώ από προσωπική φιλοδοξία αλλά για να κάνω το καλύτερο. Μόνο με έργο μπορεί να βελτιωθεί η ζωή μας. Συνεχίζουμε».
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ, ΑΜΠΕ