Μιχαλολιάκος: Αθλιότητες σε βάρος των παιδιών αυτά που έγιναν στο Καραϊσκάκη

«Αθλιότητες» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος τις μεθοδεύσεις του συνδυασμού Μώραλη - Μαρινάκη, του υπουργείου Παιδείας και του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ισίδωρου Κουβελου, που μετέτρεψαν εκδήλωση μαθητών για το «ευ αγωνίζεσθαι» στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε προεκλογική φιέστα υπέρ του Γιάννη Μώραλη.

«Αυτές οι ενέργειες δεν είναι απλώς παλαιοκομματικές. Είναι αθλιότητες που δεν αποδίδουν κιόλας», δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Μιχαλολιάκος και προσέθεσε: «Όταν μιλούν οι γονείς, όταν μιλούν οι δάσκαλοι και τα καταγελούν, τι ανάγκη έχει να μιλήσει ένας δήμαρχος ή ένας υποψήφιος δήμαρχος; Τα απομονώνει αυτά τα φαινόμενα η κοινωνία του Πειραιά, Δεν τα δέχεται. Δεν είναι συμβατά με το ήθος, τον πολιτισμό και την παράδοση του Πειραιά».

Η τοποθέτηση του δημάρχου Πειραιά έρχονται στον απόηχο σχετικής καταγγελίας από την πλευρά του υποψήφιου Θοδωρή Δρίτσα για την εκδήλωση στο Καραϊσκάκη.

«Η χυδαία εκμετάλλευση παιδικών ψυχών, κορυφώθηκε όταν τα παιδιά καθοδηγήθηκαν να φωνάζουν ρυθμικά ‘Πειραιάς Νικητής’. Οι ευθύνες είναι τεράστιες, διερευνούμε ήδη την ποινική διάστασή τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας.

Πάντως, το βράδυ της Τετάρτης, ο κ. Μώραλης, μιλώντας στο MEGA και απαντώντας στις καταγγελίες Δρίτσα έκανε λόγο για 300 καπελάκια που δόθηκαν στα παιδιά, τα οποία ήταν χωρίς το σήμα και το όνομα του συνδυασμού του.

Ωστόσο, υπάρχουν φωτογραφίες από την εκδήλωση που αποδεικνύουν το αντίθετο.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ