Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς υιοθετεί μεθόδους μονταζιέρας

Για υιοθέτηση «μεθόδων μονταζιέρας» και «εμφυλιοπολεμική ρητορεία» κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή δηλώσεις του κ. Σαμαρά για τον Μανώλη Γλέζο.

«Όταν ένας πρωθυπουργός υιοθετεί μεθόδους μονταζιέρας, διαστρέβλωσης και μια εμφυλιοπολεμική ρητορεία λίγες μέρες πριν τις εκλογές, αποφεύγοντας τον απευθείας διάλογο για τις θέσεις του, το μόνο που μπορούμε να συμπεράνουμε είναι πως έχει αρχίσει να συμπεριφέρεται ως η αυριανή ανεύθυνη αντιπολίτευση» τονίζει.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Σαμαρά, θα μιλάμε για τα προβλήματα της κοινωνίας, θα αποκαλύπτουμε την καταστροφική πολιτική του, θα καταθέτουμε τις προτάσεις μας για τη σωτηρία της χώρας. Κύριε Σαμαρά είστε η Ελλάδα τους χθες που φεύγει.»

Σημειώνεται ότι το Σάββατο από την Τρίπολη ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε στον Μανώλη Γλέζο, που σε συνέντευξή του έκανε λόγο για ενδεχόμενο αναγκαστικού εσωτερικού δανεισμού, υπογραμμίζοντας πως "αν ο κόσμος πίστευε πως η λύση είναι ο εσωτερικός δανεισμός, τότε θα είχαμε μαζική φυγή καταθέσεων. Δεν τους πιστεύει όμως".

Δείτε την εκπομπή «Εκλογές 2014» με τη Σία Κοσιώνη, απόψε στις 11 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Τρεις κάλπες, τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, μία μάχη.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ