Τσίπρας: Η κυβέρνηση μας επέβαλε το πιο σκληρό και απάνθρωπο καθεστώς της Ευρώπης

 Ευθεία και προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε χθες από την Χαλκίδα ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια ομιλίας του.

 Χαρακτήρισε «κωμικοτραγική τη διανομή προεκλογικού μερίσματος φιλανθρωπίας» όπως χαρακτήρισε το κοινωνικό μέρισμα γιατί όπως είπε, με αυτό η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός «μοιράζει λίγα κατοστάρικα στα θύματα της πολιτικής του» κάτι που αποτελεί «θηριώδη απόπειρα εξαγοράς συνειδήσεων, που όμοιά της δεν είδε ποτέ η Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στη Χαλκίδα καταλόγισε ευθύνες στην κυβέρνηση για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα τονίζοντας πως «μας επέβαλαν το πιο σκληρό και απάνθρωπο καθεστώς της Ευρώπης. Έριξαν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες στον Καιάδα. Καταδίκασαν εκατομμύρια ανθρώπους στην πείνα, στην ανέχεια και στην απόγνωση» όπως σημείωσε για να συμπληρώσει πως «παρέδωσαν τη δημοκρατία στο trafficking των δανειστών. Έδεσαν τη χώρα χειροπόδαρα στο άρμα της κυρίας Μέρκελ».

Συνεχίζοντας την επίθεση στον πρωθυπουργό ο κ. Τσίπρας ανέφερε: «Έχουν το θράσος να ανακαλύπτουν κάθε μέρα ρήξεις και διαμάχες στο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί αυτοί είναι μαθημένοι στην απόλυτη εξουσία του αρχηγού, ότι πει ο Σαμαράς!


Σχολιάζοντας στη συνέχεια το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, είπε ότι «κλείνει το μάτι στην ακροδεξιά» και συνέχισε λέγοντας πως πρόκειται για «ένα ψηφοδέλτιο που με τη σύνθεσή του δείχνει ότι ο πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τις κρίσιμες ευρωεκλογές με όρους πασαρέλας».

"Η μιζέρια γεννά πανικό", απάντησε από την πλευρά του ο Σίμος Κεδικογλου, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας ήθελε να γίνει Τσάβες και κατάντησε Μπέπε Γκρίλλο. Εμείς προχωράμε! Καλή Ανάσταση κ. Τσίπρα!.
Πηγή: skai.gr