Σακελλαρίδης: Υπερβολική συσσώρευση της αστυνομίας στο κέντρο

Στις δηλώσεις που είχε κάνει στον ΣΚΑΪ, περί υπερβολικής παρουσίας των αστυνομικών στο κέντρο της πρωτεύουσας, επέμεινε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης μιλώντας στο Μega.

Ο κ. Σακελλαρίδης έκανε λόγο για υπερβολική συσσώρευση της αστυνομίας στο κέντρο, με αποτέλεσμα να μην διαχέονται οι αστυνομικές δυνάμεις στις γειτονιές που παρουσιάζονται πραγματικά προβλήματα εγκληματικότητας.

Όσον αφορά τα προβλήματα που δημιουργούνται συχνά στους δρόμους από τις πορείες, παρέπεμψε στους συνδικαλιστές για την απόφαση να κλείνουν οι δρόμοι στις μικρές πορείες, επισημαίνοντας το ρόλο που πρέπει να παίζει στις περιπτώσεις αυτές η τροχαία.

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε επίσης ότι οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων είναι σήμερα υποστελεχωμένες. «Θα πιέσουμε την κυβέρνηση να γίνουν προσλήψεις, για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες» τόνισε.

Παράλληλα, ο υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να βγει νικητής στο δήμο και μάλιστα από τον πρώτο γύρο, ενώ, σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση που βγήκε την Παρασκευή στο φως της δημοσιότητας, στην οποία καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, ο κ. Σακελλαρίδης εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή έχει χαμηλή αναγνωρισιμότητα συγκριτικά με τους συνυποψηφίους του.

Τις υποψηφιότητες του Άρη Σπηλιωτόπουλου και του Νικήτα Κακλαμάνη για το Δήμο της Αθήνας επιχείρησε να απαξιώσει στο μεταξύ ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, ενώ τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ διεκδικούν την αντιμνημονιακή ψήφο του ελληνικού λαού.

«Οι πολλές υποψηφιότητες δημιουργούν πρόβλημα στην ΝΔ, αλλά το σημαντικότερο είναι τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας που δεν ασχολείται κανείς» είπε στον ΣΚΑΪ και τον Κώστα Αλατζά η βουλευτής του κόμματος Σοφία Βούλτεψη.
Πηγή: skai.gr