Γεωργιάδης: Ιδεολογικό σούπερ μάρκετ ο Τσίπρας

«Ιδεολογικό σούπερ μάρκετ» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε στο Mega ότι η κριτική που εξέφρασε η ΝΔ για την αθεΐα του κ. Τσίπρα, ήταν πολιτική, και είχε να κάνει με την αξιοπιστία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. «Εφόσον είναι άθεος, γιατί συναντιέται με τον Πατριάρχη και τον Αρχιεπίσκοπο; Εμείς συναντιόμαστε επειδή είμαστε ένθεοι. Το ΚΚΕ δηλώνει άθεο, αλλά υπερασπίζεται τη θέση του» ανέφερε.

Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι το δίλημμα των ευρωεκλογών είναι θα περισώσουμε όσα πετύχαμε ή θα επιστρέψουμε στον Ιούνιο του 2012; Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δεν θέλει πισωγυρίσματα. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, η ΝΔ θα κερδίσει τις ευρωεκλογές. Ο υπουργός Υγείας είπε επίσης ότι με βάση τη συμφωνία με τους εταίρους το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος θα επιστρέψει σε αδύναμες ομάδες.

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε τέλος, ότι η μεταρρύθμιση στον ΕΟΠΥΥ γίνεται για το καλό των ελλήνων πολιτών. «Aν δεν έρθουν στο νέο σύστημα οι 6.000 γιατροί του ΕΟΠΥΥ τα κενά θα καλυφθούν από προσλήψεις νέων γιατρών» πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr