Πάγκαλος για ΣΥΡΙΖΑ: Να μη βρεθούν στο Μαξίμου λάτρεις της τρομοκρατίας

Νέα σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι της ΝΔ.

“Δεν θέλω άνθρωποι που λατρεύουν και επαινούν την τρομοκρατία να βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Δεν μπορώ να το εμποδίσω γιατί έτσι θα αρνιόμουν την πεμπτουσία της δημοκρατίας. Ο καθείς έχει δικαίωμα να αμφισβητεί την δημοκρατία λεκτικά, όχι όμως και με πράξεις γιατί τότε πρέπει να δει το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής” τόνισε στο Βήμα FM.

“Με ενοχλούν οι υποκριτές που λένε ότι ο λαός πεινάει και αυτοί έχουν κότερα” πρόσθεσε ο πρώην υπουργός, συμπλήρωσε όμως ότι “δεν είναι αθώος ο ελληνικός λαός, ξέρει τι ψηφίζει.”
Όσον αφορά τις δηλώσεις πόθεν έσχες των βουλευτών, έκανε λόγο για συντεχνιακή αντίληψη. «Η Βουλή βγάζει τα πόθεν έσχες ένα μήνα στη σελίδα της και μετά τα κατεβάζει, αυτή συντεχνιακή αντίληψη. Οι Βουλευτές υποστηρίζονται μεταξύ τους κι αυτό είναι απαράδεκτο. Ο Βουλευτής δεν μπαίνει στη Βουλή για να βρει την ευτυχία του, αλλά για να συγκρουστεί με ιδέες, αντιλήψεις, ακόμα και με πολιτικούς αντιπάλους του αν χρειαστεί”.

“Συμφωνώ ότι η κατάσταση με το Πόθεν Έσχες είναι αίσχος. Ευθύνη έχουν τα μίντια, η Βουλή. Αν δεν αναλάβουν πρωτοβουλία τα μίντια δεν θα βγει άκρη’ ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.
Πηγή: skai.gr