Τατσόπουλος: Κάποιοι επιβάλλουν Ζαχαριαδική τακτική στο ΣΥΡΙΖΑ

Νέες, βαρύτατες κατηγόριες εξαπέλυσε το απόγευμα της Τρίτης ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο της κόντρας του με τον Βασίλη Μουλόπουλο, και λίγες ώρες μετά την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να κατευνάσει τα πνεύματα κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα.

Ο κ. Τατσόπουλος κατήγγειλε πως ορισμένοι προσπαθούν να επιβάλλουν στον ΣΥΡΙΖΑ μια «Ζαχαριαδική» τακτική, «αντιλαμβάνονται δηλαδή τον κόσμο χωρισμένο σε ήρωες και χαφιέδες».

«Είναι άλλο [η πολιτική] μάχη που δίνεται [...] και κάτι εντελώς διαφορετικό όποιος παίρνει διαφορετική θέση από το ΣΥΡΙΖΑ να καταγγέλλεται αυτομάτως ως προδότης, μειοδότης, οτιδήποτε», συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ ο ίδιος καλύφθηκε «πλήρως» από τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα στο άρθρο του κ. Μουλόπουλου, που τον χαρακτήριζε «γελωτοποιό» του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τατσόπουλος, έκανε λόγο για μία «κατάπτυστη επίθεση λάσπης» απο τον κ. Μουλόπουλο, σχολιάζοντας μάλιστα την πολυετή παρουσία του τελευταίου στο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη (ΔΟΛ).

«Αν υιοθετήσουμε τη συλλογιστική Μουλόπουλου [...] τίθεται το ερώτημα για τον ίδιο τον Μουλόπουλο [...] εάν όλο αυτό το διάστημα ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία», δήλωσε ο κ. Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τατσόπουλος ήταν ιδιαίτερα «αιχμηρός» κατά του κ. Μουλόπουλου και στη συνεδρίαση της ΚΟ, αναφερόμενος στη συνεργασία του κ. Μουλοπουλου με «Το Βήμα», και προσθέτοντας ότι τώρα εμφανίζεται ανιδιοτελής.

«Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας [...] Θεωρώ ότι ο Μουλόπουλος είναι ο πιο έντιμος δημοσιογράφος [...] Αλλά είναι απίστευτο και κατάπτυστο αυτό που έγραψε», δήλωσε στον ΣΚΑΪ κ. Τατσόπουλος.

Συνεχίζοντας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι αν στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι δημιουργούν πρόβλημα αυτά που λεει μπορούν να τον διαγράψουν.

Ερωτηθείς δε αν θα είναι ξανά υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τατσόπουλος απάντησε θετικά, «αν και το ταγκό χρειάζεται δύο».

«Αν ήθελα να φύγω θα είχα ανεξαρτητοποιηθεί», συμπλήρωσε.

Στο ερώτημα για το τι θα πράξει αν ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεργαστούν μετεκλογικά, απάντησε ότι θα φύγει από το κόμμα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ