Πάγκαλος: Θέμα διάλυσης του ΠΑΣΟΚ εάν δεν εκλέξει ευρωβουλευτή

Για ενδεχόμενο διάλυσης του ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το κόμμα δεν κατορθώσει να εκλέξει ευρωβουλευτή προειδοποίησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Αν το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέξει ευρωβουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσής του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος παραλλήλισε το ΠΑΣΟΚ και τη Χρυσή Αυγή, ο κ. Πάγκαλος συνέστησε στον κ. Τζιτζικώστα να «παραιτηθεί σεμνά και υπερήφανα», προτείνοντας μάλιστα να καταργηθούν οι μαθητικές παρελάσεις, καθώς είναι «απαράδεκτο να δίνουμε στα παιδιά στοιχεία στρατιωτικής εκπαίδευσης».

Είπε επίσης ότι πρέπει να καταργηθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, χαρακτηρίζοντας ως γελοίο μία χώρα να έχει δύο εθνικές επετείους.

Τόνισε ακόμη ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου για να «κολακεύουμε κατ' αυτόν τον τρόπο τον ατυχή λαό της Θεσσαλονίκης».

Τέλος, χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου ως ένα «θύμα της ιστορίας».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ